PytësoriPortaliForumiNdeshje LiveInteristatBetRegjistrohuIdentifikohuKërko

Përgjigju temësShare | 

Viviano:"Tani ndihem mire,ambjenti ne Inter eshte super.E ardhmja..." (12.11.2011)

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë 
AutoriMesazh
Andi Pazzo XInter
Moderator
Moderator

MesazhTitulli: Viviano:"Tani ndihem mire,ambjenti ne Inter eshte super.E ardhmja..." (12.11.2011)   Sat 12 Nov - 19:43

"Kur une e kuptova qe mund te behem nje portier?Lash shtepine time ne breshia ne moshen 16-vjecare dhe isha plotesisht i bindur per zgjedhjen time.Ne moshen 25 vjecare une kam luajtur 200 ndeshje si profesionist.Ambjenti zikalter eshte shume i mire ndoshte me i mire ngase e prisja une.Ka disa njerez te vecante , ndoshta te gjithe dhe magazinieret eshte gjithcka e pabesueshme.Gasperini ? Ne futboll kur nuk vijne rezultatet i pari qe ofendohet eshte trajneri , por ka shume justifikime nga lendimet ne skemen ne ndoshta duhet te presim per te mesuar me shume.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit

Viviano:"Tani ndihem mire,ambjenti ne Inter eshte super.E ardhmja..." (12.11.2011)

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
(`*•.¸ Fc.Inter Albanian ¸.•*´) ::  Lajme / Info / Merkato / Lojtaret / Gjithçka Rreth Klubit Zikalter :: Lajme Fc.Inter-
Përgjigju temës
Free forums | © phpBB | free forum support | Kontakto | Report an abuse | Create your blog